جستجو
برای جستجو متن مورد نظر وارد کنید و Enter بزنید برای بستن Esc بزنید.
آخرینباری که فولکسواگن یک کارخانه را تعطیل کردسال ۱۹۸۸ بود. اکنون، الیور بلوم، مدیرعامل این شرکت، تعطیلی کارخانههای فولکسواگن در آلمان را بررسی میکند؛ اقدامی که با مخالفت زیاد و قابل درکی از سوی اتحادیهها مواجه خواهد شد.
بهگزارش رویترز، کاهش تقاضا برای خودروهای برقی، کمکی به شرایط رقابتی سنگین بین غول خوروسازی آلمانی با شرکتهای چینی نکرده است. با توجه به این چالشها، بلوم احتمالا کاری را انجام دهد که بسیاری از پیشینیانش از انجام آن هراس داشتند: تعطیلی کارخانهها.
حتی اگر بلوم تصمیم به تعطیلی کارخانهها بگیرد، احتمال موفقیتش بسیار دور از ذهن خواهد بود؛ چرا که نمایندگان کارگری، نیمی از اعضای هیئت نظارتی فولکسواگن را تشکیل میدهند و برای تصویب هرگونه تصمیم دربارهی فعالیت تأسیسات تولیدی، به رأی مثبت دو سوم اعضای هیئت نیاز است.
اوضاع برای فولکسواگن در شرایط پیچیدهای قرار دارد. ایالت نیدرزاکسن آلمان سهم رای ۲۰ درصدی در اختیار دارد و میتواند تصمیمات کلیدی مانند تعطیلی کارخانهها را وتو کند.
فولکسواگن در تلاش برای کاهش هزینههای سنگین خود با مشکل مواجه است. این شرکت همزمان با سرمایهگذاری کلان در شرکتهای نوآور مثل ریویان و XPeng، نتوانسته به هدف کاهش هزینهی ۱۰ میلیارد یورویی خود برسد. برای تأمین مالی چنین سرمایهگذاریهای بزرگی، فولکسواگن باید به دنبال راههای جدیدی برای کاهش هزینهها باشد.
یکی از راهها، تعطیلی کارخانههای قدیمی و پرهزینه در آلمان است که میتواند به شرکت کمک کند تا هزینههای خود را کاهش داده و به سودآوری برسد؛ تصمیمی که به از دست رفتن شغل هزاران نفر منجر خواهد شد.
دیدگاهتان را بنویسید!
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.