ورود و ثبت نام
ورود و ثبت نام

خواندن این مطلب 2 دقیقه زمان میبرد!

مدیرعامل سابق ASML، غول صنعت تولید تجهیزات نیمه‌رسانا، در مصاحبه‌ای با رادیوی هلندی BNR، اختلافات آمریکا و چین بر سر تراشه‌‌های کامپیوتری را ایدئولوژیک توصیف کرد و گفت این درگیری همچنان ادامه خواهد یافت.

پیتر ونینک پس‌ از ۱۰ سال فعالیت به‌عنوان مدیرعامل ASML که باعث شد این برند به بزرگ‌ترین شرکت فناوری اروپا تبدیل شود، در آوریل (فروردین و اردیبهشت ۱۴۰۳) گذشته، وی از سِمَت خود کناره‌گیری کرد. به‌‌گزارش رویترز، آمریکا از سال ۲۰۱۸ به‌بهانه‌ی مسائل امنیتی، محدودیت‌های بیشتری روی صادرات تجهیزات این شرکت به چین اعمال کرده‌ است؛ کشوری که بعد از تایوان، دومین بازار بزرگ ASML محسوب می‌شود. آمریکا اخیراً تلاش کرد تا از سرویس‌دهی AMSL به تجهیزاتی که قبلاً به مشتریان چینی فروخته شده است، نیز جلوگیری کند.

ونینک می‌گوید: «بحث‌های آمریکا و چین در حوزه‌ی تراشه‌سازی براساس واقعیت، محتوا، اعداد یا داده‌ها انجام نمی‌شود؛ بلکه بر‌پایه‌ی ایدئولوژی استوار است. هرطور که می‌خواهید، می‌توانید در این زمینه فکر کنید؛ اما ما کسب‌وکار هستیم که منافع ذی‌نفعانمان باید به‌صورت متعادل مدیریت شود. اگر ایدئولوژی به‌طور مستقیم این تعادل را برهم زند، با آن مشکل دارم.»

ب ب | مرجع تخصصی محصولات سالم و مقوی در ایران | ردی استودیو
بیشتر بخوانید: ب ب | مرجع تخصصی محصولات سالم و مقوی در ایران | ردی استودیو

ونینک با اشاره به سابقه‌ی ۳۰ ساله‌ در ارتباط با مشتریان و کارکنان چینی گفت: «شما درقبال آن‌ها تعهداتی دارید.» او در توضیح تلاش‌هایش برای برقراری تعادل اعلام کرد: «تاحدممکن برای جلوگیری از اعمال محدودیت‌های صادراتی سخت‌گیرانه لابیگری کرده‌ام و درعین‌حال، زمانی‌که احساس می‌کردم به مالکیت فکری شرکت احترام گذاشته نمی‌شود، اعتراضم را به گوش مقام‌های بلندپایه‌ی چین رساندم.»

ونینک می‌گوید: «فکر می‌کنم در واشنگتن، شاید گاهی‌ اوقات فکر می‌کردند که دوست چین هستم. خیر. من دوست مشتریانم، تأمین‌کنندگانم، کارکنانم و سهام‌دارانم هستم.» مدیرعامل سابق ASML با‌توجه‌به منافع سیاسی‌جغرافیایی، پیش‌بینی می‌کند که جنگ تراشه‌ها میان آمریکا و چین احتمالاً تا ده‌ها سال دیگر طول خواهد کشید.

منبع

دسته بندی مطالب

محصولات جدید

ارائه خدمات ثبت دامنه
تومان
215,000
55%
دامنه Vrasty.ir
تومان
4,500,000
10,000,000
50%
دامنه ReadyMusic.ir
تومان
2,500,000
5,000,000
30%
دامنه RahePayam.ir
تومان
3,500,000
5,000,000
76%
دامنه KetabSetan.ir
تومان
1,200,000
5,000,000
64%
دامنه EntekhabHome.ir
تومان
1,800,000
5,000,000

جستجو کنید ...

تبلیغات

نظرات کاربـــران
فاقد دیدگاه
دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است. اولین دیدگاه را شما بنویسید.
ثبت دیدگاه
مطالب مرتبـــط