مالک موبایل موسوی به اتهام کلاهبرداری ١٠٠ میلیارد تومانی دستگیر شد - آژانس مدیا و مارکتینگ ردی استودیو
مالک موبایل موسوی به اتهام کلاهبرداری ١٠٠ میلیارد تومانی دستگیر شد
فرمانده انتظامی استان مازندران از دستگیری مدیر و موسس موبایل استقلال آمل بهدلیل کلاهبرداری از شهروندان خبر داد.
به گزارش پیوست، موبایل موسوی که اسپانسر باشگاه استقلال است به اتهام کلاهبرداری ١٠٠ میلیاردی دستگیر شد.
حسن مفخمی شهرستانی، فرمانده انتظامی استان مازندران در این باره توضیح داد: در پی مراجعات مردمی به مراجع قضایی و انتظامی مبنیبر کلاهبرداری و نداشتن تعهد به قراردادها توسط مدیر و موسس موبایل استقلال آمل، موضوع در دستور کار فرماندهی انتظامی آن شهرستان قرار گرفت.
فخمی با اشاره به روند دستگیری متهم گفت: پس از انجام تحقیقات پلیسی با هماهنگی مرجع قضایی و انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شد.
قبلتر رئیس انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی گفت موبایل استقلال، مجوز واردات ندارد و هیچ موبایلی وارد نکرده است. این فروشگاه، موبایلهایی که ۴۰ درصد زیر قیمت میفروشد را از علاالدین و سایر واردکنندگان میخرد.
فروش موبایل به شیوه پانزی، نوعی کلاهبرداری است که در آن افراد برای خرید گوشیهای موبایل با قیمتهای بسیار پایینتر از قیمت واقعی، تشویق به سرمایهگذاری میشوند.
بیشتر بخوانید: فیل اسپنسر: شاید کنسول دستی ایکسباکس را بسازیم؛ اما چند سال بعد
این طرحها معمولاً با وعده سودهای کلان و بدون ریسک ارائه میشوند و برای جلب اعتماد مردم از تبلیغات گسترده و همچنین چهرههای شناخته شده استفاده میکنند. یکی از نمونههای دیگر کلاهبرداری به شیوه پانزی کوروش کمپانی بود که توانست قبل از دستگیری از کشور خارج شود
کوروش کمپانی، نام تجاری شرکت “کوروش پردازان آیسا” است که با وعده فروش گوشیهای آیفون به قیمت بسیار پایینتر از بازار و تبلیغات گسترده توسط چهرههای مشهور فرهنگی، هنری و ورزشی توانست تعداد زیادی مشتری جذب کند.
این شرکت مدعی بود که گوشی آیفون را که در بازار بین ۳۵ تا ۴۰ میلیون تومان قیمت داشت، به قیمت ۲۰ میلیون تومان عرضه میکند و همین ادعا موجب شد تا بسیاری از مردم برای خرید از این شرکت اقدام کنند. پس از دریافت پول از مشتریان، مدیران شرکت بهطور ناگهانی دفتر و وبسایت خود را تخلیه و از کشور متواری شدند.
این اقدام باعث شد تا بیش از پنج هزار نفر از مشتریان متضرر و مالباخته شوند. برخی از افراد مشهور که در تبلیغات این شرکت نقش داشتند، بعد از بالا گرفتن انتقادات، مجبور به عذرخواهی و بازگرداندن پول دریافتی خود شدند. پرونده این شرکت همچنان توسط پلیس امنیت اقتصادی ایران پیگیری میشود و تا کنون تعدادی از متهمان اصلی در تهران بازداشت شدهاند. همچنان بسیاری ازمالباختگان در تلاشند تا از طریق مراجع قانونی حقوق خود را احقاق کنند.
شاکیان این پرونده و با توجه به این نکته که مالک موبایل استقلال هم اکنون دستگیر شده است و در داخل کشور حضور دارد میتوانند با مراجعه به مراجع قضایی و انتظامی شهرستان آمل و با تحویل مدارک، پیگیر پول از دست رفته خود باشند.
Related articles
Latest articles
شبکه جعل آثار هنری از بنکسی، وارهول و دیگر هنرمندان در ایتالیا منهدم شد
در سالهای اخیر، جعل آثار هنری به یکی از چالشهای جدی بازار هنر تبدیل شده است. اخیراً مقامات ایتالیا از کشف و انهدام شبکهای گسترده از جاعلان هنر در اروپا خبر دادهاند که آثار جعلی منسوب به هنرمندان سرشناسی چون اندی وارهول، بنکسی و پیکاسو...
رقابت ایسوس با اپل: معرفی مانیتور 5K جدید ProArt با قیمتی کمتر از نصف
نمایشگر استودیو اپل در حوزه نمایشگرهای حرفهای به عنوان رقیبی قدرتمند شناخته میشود، به طوری که اکثر شرکتهای بزرگ تلاش میکنند جایگزینهای مقرونبهصرفهای برای متخصصان خلاق ارائه کنند. یکی از این شرکتها ایسوس است که نمایشگر حرفهای 5K ProArt (مدل PA27JCV) را به عنوان رقیبی...
فیل اسپنسر: شاید کنسول دستی ایکسباکس را بسازیم؛ اما چند سال بعد
فیل اسپنسر، رئیس واحد گیمینگ مایکروسافت در مصاحبهای با بلومبرگ اعلام کرد این شرکت درحال بررسی ساخت کنسول دستی مخصوص بازیهای رایانه شخصی است. اول قبلاً در گفتگو با IGN بهطور مفهومی از کنسول دستی با قابلیت اجرای بازیهای ایکسباکس سخن گفته بود که بهنظر...
خروج روزنامه گاردین از شبکه اجتماعی ایکس؛ اعتراض به افزایش نژادپرستی و تئوریهای توطئه
خبرگزاری بریتانیایی گاردین روز چهارشنبه اعلام کرد دیگر در پلتفرم ایکس مطلبی منتشر نمیکند و دلیل این اقدام را وجود محتوای «نگرانکننده» در این شبکه اجتماعی ازجمله نژادپرستی و نظریههای توطئه عنوان کرد. گاردین که تمایلات چپگرایانه و ۱۰٫۷ میلیون نفر دنبالکننده در ایکس دارد،...