جستجو
برای جستجو متن مورد نظر وارد کنید و Enter بزنید برای بستن Esc بزنید.
وزیر ارتباطات اعلام کرد این وزارتخانه برنامهای برای افزایش تعرفه اینترنت ندارد اما اگر اپراتور نتواند سرمایهگذاری کند کیفیت شبکه پایین میآید و باید فکری برای این مساله کرد.
به گزارش پیوست، عیسی زارعپور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه جلسه هیات دولت گفت: برنامهای برای گران شدن بستههای اینترنتی نداریم. این حوزه دست بخش خصوصی است و اگر نتواند سرمایهگذاری کند کیفیت شبکه پایین میآید. باید فکری برای این مساله کرد.
به تازگی در جلسهای که با حضور اپراتورهای اینترنت و جمعی از مدیران وزارت ارتباطات برگزار شد، این افراد بر لزوم افزایش تعرفه اینترنت تاکید کردند.
آنطور که اپراتورها بیان میکنند با ثابت ماندن تعرفه اینترنت، توان سرمایهگذاری آنها در حال کاهش است و باید قیمتها اصلاح شود.
زارعپور همچنین گفت: کمیتهای برای بررسی وضعیت اینترنت در مرکز ملی فضای مجازی تشکیل شد. دلایلی در مورد وضعیت اینترنت استخراج شد که برخی از آنها تاریخی است. بارها گفتهام در برخی از زیرساختهای شبکه سرمایهگذاری لازم صورت نگرفته است. راهکارهای کوتاهمدتی هم پیشنهاد شد که اعمال کردیم. دو ماهی است که تاخیر در شبکه (rtt) حدودا ۳۰ درصد کاهش یافته است.
اوایل تیر ماه بود که ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور دستور داده بود وزارت ارتباطات و مرکز ملی فضای مجازی کندی اینترنت را پیگیری کنند. یک ماه پس از آن، گزارشی در این خصوص در شورای عالی فضای مجازی ارائه شد و رئیسی به عنوان رئیس این شورا دستور داد کارگروه بررسی وضعیت اینترنت تا جلسه بعدی شورا به فعالیتش ادامه دهد.
زارعپور همچنین گفت: سرعت ارتباطات ثابتمان ۱۱.۸ مگابیت بر ثانیه است و میانگین دنیا ۸۰ -۹۰ است. میانه بالاترین کشور ۲۴۰ است. پروژه بزرگ فیبر نوری شروع شده است و انشاالله سرعتها را تا هزار مگابیت بر ثانیه افزایش میدهد. همین هفته پیش در شهر کازرون که صد درصد تحت پوشش قرار گرفته است مردم تا ۹۵۰ مگابیت بر ثانیه سرعت دریافت کردند یعنی ۸۰ برابر سرعت فعلی. این کارها باید در گذشته انجام میشد.
وزیر ارتباطات بار دیگر در مورد استقبال دولت از فعالیت ارائهدهندگان اینترنت ماهوارهای به شرط رعایت قوانین کشور توضیح داد: قبلا هم اعلام کردم به هر فراهمکننده اینترنت ماهوارهای که قواعد سرزمینی جمهوری اسلامی ایران را رعایت کند خوشامد میگوییم. ما قواعد سرزمینیمان را سال ۱۴۰۰ تصویب کردیم و به اپراتورهای اینترنت ماهوارهای اعلام کردیم. در کمیسیون تنظیم مقررات جهانی نیز مصوب شد ارائهدهندگان خدمات اینترنت ماهوارهای مخصوصا اسپیس ایکس باید ضوابط جمهوری اسلامی ایران را رعایت کنند.
دیدگاهتان را بنویسید!
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.