جستجو
برای جستجو متن مورد نظر وارد کنید و Enter بزنید برای بستن Esc بزنید.
دورهمی تخصصی مارکت گپ برگزار شد و در این رویداد فعالان این حوزه پیگیری تخصصی اخبار را به عنوان یکی از تاثیرگذارترین فاکتورهای سرمایهگذاری موفق عنوان کردند.
به گزارش پیوست، دورهمی تخصصی مارکتگپ با نگاهی به تحلیل فاندامنتالی یا بنیادین در جمعی از فعالان حوزه ترید و سرمایهگذاری آغاز شد. این بخش رویداد با ارائهای از محمد یعقوبی، مدیرعامل یوبیتکس به نقش آمار اقتصاد کلان در بازارهای مالی همراه بود.
یعقوبی در این ارائه به نقش مهم شاخص CPI (قیمت مصرف کننده) و تاثیر آن در فعالیتهای اقتصادی پرداخت. به گفته او CPI شاخصی است که نشان دهنده قدرت خرید افراد جامعه به حساب میآید و مقایسه آن در بازههای زمانی مختلف میتواند دادههای مفیدی برای سرمایهگذاری باشد و حتی معیاری برای سنجش تورم است. همچنین در این بخش به نقش تصمیمگیریهای کلان سیاسی و نحوه تاثیر آنها روی نمودارها اشاره شد. به همین ترتیب پیگیری اخبار برای آگاهی از این تصمیمات در کنار بررسی دادههای اقتصادی به عنوان یکی از پیش نیازهای انجام معاملات و سرمایهگذاری معرفی شدند.
بخش دوم دورهمی مارکتگپ در مورد تحلیل تکنیکال بود. ترید به عنوان یکی از محبوبترین بخشهای بازارهای مالی، از طرفداران زیادی برخوردار است. بازار ارزهای دیجیتال، آزادی عمل بالایی را در اختیار معاملهگران قرار میدهند و همچنین ماهیت قیمتی پرنوسان این داراییهای رمزارزی، باعث شده به گزینهای جذاب برای انجام معاملهگران تبدیل شود. اما نبود آموزشهای درست و کافی در این زمینه علاوهبر افزایش ریسک از دست دادن سرمایه برای کاربران باعث افزایش رویا فروشی توسط پکیج فروشهای اینستاگرامی هم شده است.
در بخش دوم این دورهمی که فضایی برای انتقال تجربه میان فعالان حوزه ترید و سرمایهگذاری بود، ارائههایی توسط تحلیلگران، نرگس مرادآبادی و مسعود مرادآبادی انجام شد. در این بخش تحلیلگران با اشاره به نکاتی در مورد روشهای مختلف و به روز تحلیل تکنیکال تحلیلهای خود در بازار ارزهای دیجیتال را به اشتراک گذاشتند.
رباتهای معاملهگر هم به عنوان یکی از ابزارهای معاملاتی پرطرفدار این روزها، بخش آخر این دورهمی را به خود اختصاص داده بودند. علی اصل روستا، توسعه دهنده نرمافزار والکس در این بخش با ارائهای به توضیح نحوه کارکرد رباتهای معاملهگر و توسعه آنها پرداخت. روستا در مورد مزایای این رباتها به عنوان ابزار ترید به مواردی مانند نبود احساس انسانی در رباتهای معاملهگر که میتواند ریسک انجام معاملات را کاهش دهد و همچنین امکان رصد و پایش بازار بدون محدودیت زمانی اشاره کرد. در این ارائه، روستا به نقش رباتهای معاملهگر در مدیریت ریسک اشاره و به عنوان یکی از ضعفها، به نبود امکان رصد اخبار توسط رباتهای معاملهگر اشاره کرد.
دیدگاهتان را بنویسید!
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.