ورود و ثبت نام
ورود و ثبت نام

خواندن این مطلب 2 دقیقه زمان میبرد!

مایکروسافت با معرفی لوگوی جدید MSN، حس نوستالژیک دهه ۲۰۰۰ میلادی را زنده کرده است. در روزهای اخیر، بازگشت پورتال وب MSN با هویتی جدید و البته یادآور طراحی‌های قدیمی، بسیاری را به سال‌های اولیه اینترنت و ویندوز ۹۵ برده است. MSN که نزدیک به سی سال پیش و همزمان با عرضه ویندوز ۹۵ معرفی شد، اکنون با هدف ارائه خدماتی جدید و به‌روز در زمینه‌های خرید، بازی، اخبار، ورزش و موتور جستجوی بینگ، به عرصه بازگشته است.

این اقدام مایکروسافت با تغییراتی در ظاهر و لوگوی MSN همراه بوده است. آخرین تغییر عمده در لوگوی این برند مربوط به ده سال پیش و سال ۲۰۱۴ بود که ظاهر پروانه معروف MSN به یک طراحی سیاه و مینیمالیستی تغییر کرد. حالا در سال ۲۰۲۴، مایکروسافت با بازآفرینی لوگو، ضمن وفاداری به زبان طراحی مدرن خود، تأثیرات و ویژگی‌های طراحی‌های دهه ۲۰۰۰ و حس نوستالژیک Y2K را نیز در نظر گرفته است. به‌نظر می‌رسد این اقدام در راستای بازگشت نوستالژیک به برندی است که هنوز در میان کاربران محبوبیت خود را حفظ کرده است.

MsnMsn
پروانه MSN در سال 2000 معرفی شد
MsnMsn
لوگوی MSN در سال 2009 دوباره طراحی شد
MsnMsn
در سال 2014، MSN ظاهری جدی‌تر و مینیمالیستی پیدا کرد

گرچه MSN در سال‌های اخیر کمتر به‌عنوان یک برند مستقل شناخته شده، اما خدمات آن همچنان با عناوین دیگر به فعالیت ادامه می‌داد. در این مدت، بسیاری از خدمات MSN مانند مسنجر، ایمیل و جستجو تحت برندهای جدیدی نظیر اسکایپ، اوت‌لوک و بینگ ارائه شدند. اما پورتال خبری MSN همچنان فعال بود و بیشتر محتواهای آن به Start مایکروسافت هدایت می‌شد. با این حال، اکنون صفحه Start با لوگوی MSN ظاهر می‌شود و با باز کردن یک تب جدید در مرورگر Edge نیز کاربران با برند MSN روبرو خواهند شد.

تبلیغ جدید ایکس‌باکس: بیدار شو!
بیشتر بخوانید: تبلیغ جدید ایکس‌باکس: بیدار شو!

با توجه به بازگشت MSN، این احتمال وجود دارد که تمام اخبار و خدمات محتوایی مایکروسافت به برند MSN منتقل شود. این بازطراحی جدید علاوه بر یادآوری خاطرات گذشته، به نیازهای کاربران امروزی نیز پاسخ می‌دهد و علاقه به بازگشت به گذشته را نیز در میان طرفداران MSN بیدار می‌کند.

در سال‌های اخیر، بازگشت برندهای قدیمی و نوستالژیک به روندی محبوب در میان شرکت‌های بزرگ تبدیل شده است و مایکروسافت با احیای MSN نشان داده که به این موج نوستالژی توجه دارد.

منبع

دسته بندی مطالب

محصولات جدید

ارائه خدمات ثبت دامنه
تومان
215,000
55%
دامنه Vrasty.ir
تومان
4,500,000
10,000,000
50%
دامنه ReadyMusic.ir
تومان
2,500,000
5,000,000
30%
دامنه RahePayam.ir
تومان
3,500,000
5,000,000
76%
دامنه KetabSetan.ir
تومان
1,200,000
5,000,000
64%
دامنه EntekhabHome.ir
تومان
1,800,000
5,000,000

جستجو کنید ...

تبلیغات

نظرات کاربـــران
فاقد دیدگاه
دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است. اولین دیدگاه را شما بنویسید.
ثبت دیدگاه
مطالب مرتبـــط